Waarschuwingsbericht

  • The string webform:e64a5aee-17db-45c9-ace3-49f0d9216e26:preview_message could not be refreshed with the text format default because it is not allowed for translation.
  • The string webform:57866790-d9b2-4ce1-a46f-bce8a957e0be:preview_message could not be refreshed with the text format default because it is not allowed for translation.

MOONWOOD AIR—10

Geurverspreiding voor tot 3000 m²

Systeem

Moonwood Air:10 kent geen grenzen
Door de unieke micronisatie technologie is het probleemloos mogelijk om de geurmachine aan te sluiten op het luchtbehandelingskanaal. De microscopische geurdeeltjes zijn zo fijn dat dit direct worden opgenomen in de luchtstromingen en zo zorgen voor een perfecte geurbeleving.

  • Geavanceerde diffusie technologie
  • Volautomatisch en programmeerbaar
  • Zeer economisch geurverbruik
  • 100% onderhoudsvrij
  • 3 jaar fabrieksgarantie

Techniek

Efficiënte en slimme technologie

De microscopisch kleine geurdeeltjes zijn zo licht, dat ze zweven en alle lucht optimaal begeuren. Onze technologische voorsprong zorgt voor zeer economisch geurverbruik, ca. 0,6 ml per uur.

Gebruiksvriendelijk

De geurtoestel is volautomatisch, volledig programmeerbaar en onderhoudsvrij. De geurintensiteit is middels een draaiknop in te stellen.

Installatie

De geurtoestel wordt middels een flexibele verbinding en één aluminium “naald” aangesloten op het luchtbehandelingskanaal.

Timer

De aan/uit-tijd van het systeem kan per dag afzonderlijk ingesteld worden.

Programma’s

De controller heeft meer dan 20 verschillende programma’s met verschillende cycli. U kunt desgewenst voor iedere dag een ander programma selecteren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in het weekend een hogere geurintensiteit te gebruiken dan doordeweeks.

Elektrische diffuser.

Kleur

Zwart

Afmetingen
458 x 336 x 223 mm

Gewicht
14,1 kg

Materialen
Geanodiseerd aluminium, roestvrij staal, gepoedercoat metaal

Afsluitbaar
2 sloten

Voltage
220-240 V

Terug naar productoverzicht